Over ons

Het bedrijf raumplus

Sinds de oprichting in 1986 heeft raumplus een lange geschiedenis opgebouwd met het ontwerpen en creëren van eigentijdse ruimtes. Deskundige Duitse techniek wordt hierbij gecombineerd met hoogwaardige kwaliteiten en vakmanschap.

Raumplus is een fabrikant van op maat gemaakte inbouwkasten, schuifdeuren, scheidingswanden en andere interieursystemen. In 1986 richtte Jürgen Guddas het bedrijf op, met het accent op klantvriendelijkheid, eerlijke handel en compromisloze kwaliteit.

Het merk raumplus is tegenwoordig aanwezig op alle contintenten en heeft partners in meer dan 70 landen, waaronder in China, de VS, Groot-Brittanie, Rusland, Zwitserland en uiteraard in Nederland.

Exceptionele Producten

Jaarlijks produceren wij zo'n 25.000 op maat gemaakte schuifdeuren. Elke op maat gemaakte en handgebouwde schuifdeur is een uniek product en een prachtig stuk vakmanschap.

Onder Druk

Als je in je dagelijkse leven wilt slagen, moet je bestand zijn tegen druk. De kwaliteit van onze deuren en kasten moeten je daarbij ondersteunen. Daarom testen we onze producten voortdurend waarbij de functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid op de proef worden gesteld..

We onderwerpen onze schuifdeurkasten bewust aan uiteenlopende tests. Pas als ze die hebben doorstaan, gaan we ze produceren en kunnen we ze met een gerust hart aan je uitleveren, wetende dat ze de langdurig bestand bij het dagelijks gebruik.

Compromisloze kwaliteit

Wat is kwaliteit? Het is meer dan het gebruik van hoogwaardige materialen, nauwgezet vakmanschap en het creëren van een hoogwaardig product. Het is ook meer dan de gedetailleerde inspecties en tests.

Kwaliteit is vooral een belofte aan onze klanten. Daarom besteden we alle aandacht aan het waarborgen van de kwaliteit in elk productiegebied.

Made in Germany

We leveren ons brede assortiment aan producten naar meer dan 70 landen wereldwijd. Van Brazilië tot Australië en van China tot Zuid-Afrika is raumplus het toonbeeld van innovatieve schuifdeuren, scheidingswanden en kastsystemen.

Er staat geen grote wereldspeler achter dit internationale succes, maar eerder wel een familie uit Bremen. Uta en Carsten Bergmann hebben hun bedrijf met succes ontwikkeld tot een internationaal merk. Een sterk team, voor wie "Made in Germany" een familiezaak is.

FAQ

Onze antwoorden op veelgestelde vragen.
Vind je geen antwoord op je vraag, laat het ons weten via info@raumplus.nl

Wij gebruiken cookies voor een optimaal gebruik van deze site.
Klik op ACCEPTEREN als je dit geen problem vindt.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.